Publikime – CodeAlbania

Me datë 28 qershor 2017, CoDe Albania u prezantua me 3 përfaqësueset e saj: Redina Canaku – Kordinatore e organizatës, Elisabeta Shatri – Aktiviste në CoDe dhe Ilenia Kaso – Aktiviste në CoDe, në emisionin ‘Mirëmëngjes Shqipëri’ në Radio Televizionin Shqiptar për të diskutuar lidhur me temën: “Sa pjesëmarrës janë të rinjtë në vendimmarrje”, si edhe për të prezantuar nismat e ndërmarra në kuadër të projektit ‘Rinia Shqiptare në Veprim’.

PREZANTOHEN PROJEKTET MBI MIGRIMIN E TË MITURVE

Parandalimi i Praktikave të Parregullta të Migrimit të të Miturve në Vendet e BE-së

Ndërgjegjësimi i të rinjve mbi migrimin e parregullt në qarkun e Malësisë së Madhe

WhatsApp chat