“Takim në Qendrën e Zhvillimit Rezidencial Durrës”

CineForum – “My sister’s keeper”
July 30, 2019
Klubi i Librit në CoDe Albania – “Ditari i Anne Frank”
September 12, 2019

“Takim në Qendrën e Zhvillimit Rezidencial Durrës”

Në kuadër të projektit “Rinia Shqiptare në Veprim 2017-2019’, u zhvillua ditën e djeshme takimi me të rinjtë aktivistë në Qendrën e Zhvillimit Rezidencial, Durrës.

Gjatë takimit të rinjtë u njohën me shërbimet që ofron qendra si dhe vizituan ambientet e akomodimit të fëmijëve. Të rinjtë u njohën gjithashtu me disa nga punimet artistike që fëmijët nën kujdesin e kujdestarëve kishin realizuar.

Në fund të takimit u diskutua hartimi i një plani pune nga ana e të rinjve, për të kontribuar në organizmin e aktiviteteve social – kulturore për argëtimin e fëmijëve të qendrës.

WhatsApp chat