Diversiteti Social – Kulturor
February 15, 2018
Klubi i librit: “Promovimi i librit “Banëm Zot Kal”, nga z. Ilir Bala
February 26, 2018

CineForum në CoDe Albania – “August Rush”

Në kuadër të projektit “Rinia Shqiptare në Veprim”, CoDe Albania në bashkëpunim me anëtarët e grupit të punës së Forumit Rinor – Diversiteti Social – Kulturor, organizoi në ambientet e saj takimin e parë me Klubin e Filmit – CineForum për filmin “August Rush”.

Mbi 15 të rinj aktivistë të CoDe ndoqën filmin dhe më pas diskutuan lidhur me të dhe tematika të tjera sociale.

Qëllimi i kësaj nisme është të krijohet një rrjet të rinjsh aktivë dhe jo vetem, që ndajnë pasionin e tyre mbi kinematografinë dhe njëkohësisht kultivojnë dhe promovojnë vlerat social – kulturore.

 

WhatsApp chat