Histori Suksesi – RINIA SHQIPTARE NË VEPRIM 2017 – 2019

February 5, 2019

Maria Kaҫorri

Unё jam Maria Kaҫorri. Sapo jam diplomuar nё degën “Pёrkatёsi Gjinore dhe Zhvillim” Master Shkencor nё Universitetin e Tiranёs, Fakulteti i Shkencave Sociale. Gjithashtu, kam përfunduar studimet Bachelor nё degёn Punё Sociale, nё Universitetin e Shkodrёs “Luigj Gurakuqi”. Si njё studente e apasionuar rreth ҫeshtjeve sociale, nismave sociale dhe vullnetarizmit, isha shumё e lumtur qё kisha zgjedhur tё studioja njё […]
February 5, 2019

Edjola Çanaku

Quhem Edjola Çanaku, 29 vjeç. Kam përfunduar studimet Bachelor në degën ‘Sociologji’ dhe studimet Master Shkencor në degën ‘Mësues i Shkencave Sociale’, në Universitetin e Tiranës. Jam bёrё pjesё e organizatёs CoDe Albania si aktiviste, që nё vitin 2014. Në vitin 2015 jam angazhuar aktivisht si mesuese vullnetare e gjuhës Angleze pёr tё rinj tё grupmoshёs 17- 22 vjec, trajnuar […]
February 5, 2019

Jorinda Kapja

Unë jam Jorinda Kapja. Kam përfunduar studimet Master në degën Grafik Desing, në Universitetin e Arteve në Tiranë. Prej më shumë se 2 vitesh jam pjesë e organizatës CoDe Albania, si aktiviste. Në vitin 2016, me shumë dëshirë dhe vullnet, vendosa të angazhohem si mësuese vullnetare e Pikturës për fëmijë, në kuadër të programit “Rinia Shqiptare në Veprim”. Prej vitit […]
February 5, 2019

Lubjana Neziri

Quhem Lubjana Neziri. Kam përfunduar studimet Bachelor në Universitetin e Arteve në Tiranë, dega ‘Violinë’. Aktualisht vazhdoj studimet Master. Pjesëmarrjet e mia në evenimente, koncerte apo shfaqje kanë qënë të shumta, por angazhimi si vullnetare për mua ishte diçka e re.  Kam filluar të angazhohem në CoDe Albania në Tetor të vitit 2018, si mësuese vullnetare e instrumentit tëViolinës, për […]
February 5, 2019

Dritan Syla

Unë jam Dritan Syla, 20 vjeç. Studioj në degën ‘Shkenca Politike’, në Universitetin e Prishtinës. Gjithmonë e kam dashur punën vullnetare në shërbim të komunitetit dhe shoqërisë në përgjithësi. S’kam ndalur kurrë, duke u munduar të jem zëri i atyre që kishin nevojë  për diçka,  qoftë edhe me postimin e një statusi në rrjetet sociale. Si një i ri i […]
February 5, 2019

Dajana Zeqo

Quhem Dajana Zeqo. Kam përfunduar studimet Bachelor për Sociologji dhe aktualisht po ndjek studimet Master Shkencor, Sociologji e Zhvillimeve Shoqërore. Prej disa vitesh po angazhohem pranë organizatave të ndryshme, duke dhënë kontributin tim si vullnetare. Angazhimi im në CoDe Albania si aktiviste filloi nëntorin e vitit 2017, si pjesë e grupit të punës “Lidershipi dhe Vendimarrja”, në kuadër të projektit […]
September 18, 2018

Arba Rroji

Unë quhem Arba Rroji dhe jam 22 vjeç. Aktualisht po studioj Psikologji Klinike në Universitetin e Tiranës. Përveç kësaj, gjithashtu po zbatoj projektin pilot në Shkodër, me titull “Fuqizimi i të Rinjve në Vendimarrje” në kuadër të projektit “Rinia Shqiptare në Veprim 2017 – 2019”. Të punuarit në këtë projekt më ka aftësuar në disa aspekte. Së pari, një çështje […]
September 17, 2018

Anxhela Kapja

Jam Anxhela Kapja, 24 vjeç, lindur në Elbasan. Kam përfunduar studimet për Instrumentin e Flautit në Universitetin e Arteve në Tiranë. Organizata CoDe Albania më dha mundësinë për të kryer kurse të Artit për fëmijë dhe të rinj në qendrën rinore të organizatës. Së bashku me të tjerë të rinj, u bëmë pjesë e projektit pilot “Edukimi i Artit dhe […]
September 15, 2018

Anxhela Balliu

Unë jam Anxhela Balliu, 20 vjeç. Studioj për Biologji dhe Kimi, në Universitetin e Elbasanit. Vullnetarizimi në Coherent Development Albania ndryshoi mënyrën se si unë i vlerësoj gjërat, vendin tim, si e vlerësoj rolin tim këtu në Shqipëri dhe çfarë unë dua të bëj me jetën time.  CoDe Albania më dha mundësinë të kuptoja dhe shancin për ta realizuar atë. […]
September 13, 2018

Elisabeta Shatri

Jam Elisabeta Shatri, lindur në Helshan-Has, 24 vjeç. Kam përfunduar studimet Bachelor për Shkenca Politike dhe Master për Studime Rajonale Politike, në Universitetin e Tiranës. Duke marrë pjesë në mënyrë të vazhdueshme në takimet e zhvilluara nga CoDe Albania, u bëra pjesë e projektit “Rinia Shqiptare në Veprim” dhe u angazhova në Forumin Rinor në cilësinë e drejtueses së grupit […]
September 12, 2018

Erlini Kokalla

Quhem Erlini Kokalla. Jam 22 vjeç, lindur në Vlorë. Aktualisht jam duke ndjekur studimet Master për Shëndet Publik, në Fakultetin e Mjekësisë, Tiranë. Që prej 2 vitesh jam aktiviste në organizatën CoDe Albania. U njoha fare rastësisht me organizatën dhe nisa të kuptoj se përmes saj do të kisha mundësi të jepja nga vetja. Gjithmonë kam dashur të jap kontributin […]
September 12, 2018

Evanthi Suli

Quhem Evanthi Suli dhe jam 20 vjeç. Aktualisht po studioj Drejtësi në Universitetin e Tiranës. Gjithmonë kam qënë aktive dhe kam marrë pjesë në aktivitete të ndryshme, por përfshirja ime në projektin e CoDe Albania “Rinia Shqiptare në Veprim 2017 – 2019”, e veçanërisht angazhimi në projektin “Të Rinjtë drejt Vendimmarrjes Lokale”si koordinatore lokale në Gjirokastër, më ka rritur profesionalisht. […]
September 11, 2018

Ardiana Paça

Jam Ardiana Paça, 24 vjeç, lindur në Has. Kam përfunduar studimet Bachelor në degën Shkenca Politike dhe Master në degën Studime Rajonale, në Universitetin e Tiranës.  Që prej 3 vitesh jam angazhuar si aktiviste pranë organizatës CoDe Albania dhe kam marrë pjesë vazhdimisht në aktivitete të ndryshme për të rinjtë, të zhvilluara në kuadër të projektit “Rinia Shqiptare në Veprim”. […]
September 11, 2018

Suada Dapaj

Jam Suada Dapaj, 24 vjeç, lindur në Vlorë. Sapo kam përfunduar studimet Master në Tiranë, në degën Administrim i Shërbimeve Sociale. Kam qënë pjesë e organizatës CoDe Albania prej 2 vitesh si vullnetare në projektin “Rinia Shqiptare në Veprim”. Gjithashtu, jam angazhuar si koordinatore lokale në projektin “Të Rinjtë, Vendimarrja dhe Angazhimi në Nismat Sociale” në Vlorë. Për mua ka […]
September 10, 2018

Fadion Buja

Quhem Fadion Buja. Kam përfunduar studimet Master për Financë në Universitetin e Durrësit. Jam angazhuar në kuadër të projektit ‘Rinia Shqiptare në Veprim 2017 – 2019” në sesionet informuese për studentët, lidhur me identifikimin dhe eleminimin e barrierave fizike për personat me aftësi të kufizuar, në bashkëpunim me Universitetin “Aleksandër Moisiu” Durrës. Gjithashtu, kemi organizaur aktivitete social – kulturore, siç […]
WhatsApp chat