Diversiteti Social Kulturor

May 28, 2018

CineForum në CoDe Albania – “Wonder”

Në kuadër të projektit “Rinia Shqiptare në Veprim 2017 – 2019” u zhvillua me datë 28 maj 2017 takimi i radhës me Klubin e Filmit, i organizuar nga anëtarët e grupit të punës së Forumit Rinor – Diversiteti Social & Kulturor, në formën e një CineForum me tematikë filmin e mirënjohur “Wonder”. 15 studentë e aktivistë të CoDe panë filmin […]
February 15, 2018

CineForum në CoDe Albania – “August Rush”

Në kuadër të projektit “Rinia Shqiptare në Veprim”, CoDe Albania në bashkëpunim me anëtarët e grupit të punës së Forumit Rinor – Diversiteti Social – Kulturor, organizoi në ambientet e saj takimin e parë me Klubin e Filmit – CineForum për filmin “August Rush”. Mbi 15 të rinj aktivistë të CoDe ndoqën filmin dhe më pas diskutuan lidhur me të […]
February 15, 2018

Diversiteti Social – Kulturor

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Vullnetarizmit datë 5 dhjetor 2017, CoDe Albania zhvilloi një aktivitet social dhe argëtues për fëmijët e qendrës së zhvillimit “Shtëpia e Kuqe”. Aktiviteti u realizua në sajë të projektit “Rinia Shqiptare në Veprim” dhe u organizua nga grupi i Forumit Rinor të CoDe Albania “Diversiteti Social – Kulturor” nën drejtimin e drejtueses së grupit […]
WhatsApp chat