Inovacioni Social dhe Menaxhimi

February 15, 2018

Workshop  “Inovacioni Social dhe Menaxhimi”

Në vijim të zbatimit të projektit “Rinia Shqiptare në Veprim 2017 – 2019”, CoDe Albania në bashkëpunim me anëtarët e grupit të punës së Forumit Rinor, organizoi me datë 23 janar 2018, në ambientet e sallës së trajnimit të organizatës, workshop-in me temë: “Inovacioni Social & Menaxhimi”, i lehtësuar nga aktivistët Anxhela Balliu dhe Enea Gjonaj. 25 studentët aktivistë të […]
February 15, 2018

Inovacioni Social dhe Menaxhimi

Në vijim të zbatimit të projektit “Rinia Shqiptare në Veprim”, grupi i punës së Forumit Rinor të CoDe Albania “Inovacioni Social dhe Menaxhimi”, me në krye drejtuesen e grupit Anxhela Balliu, ka hartuar një plan pune lidhur me nismat që do të ndërmerren në periudhën e ardhshme. Nga takimet javore të zhvilluara, anëtaret e grupit kanë arritur në disa sugjerime nismash […]
WhatsApp chat