Promovim

April 11, 2018

Aktivitet Artistik – “Promovimi i kapaciteteve të të rinjve me aftësi të kufizuar në Art”

Me datë 11 prill, në ambientet e Klubit të Artit dhe Kulturës – Qendra SIGAL, Durrës, aktiviteti artistik “Promovimi i kapaciteteve të të rinjve me aftësi të kufizuar në Art”, në kuadër të projektit pilot ‘Të Rinjtë me Aftësi të Kufizuar, Agjentë të Ndryshimit Social’, financuar nga projekti i zbatuar nga CoDe Albania ‘Rinia Shqiptare në Veprim 2017 – 2018″. […]
February 26, 2018

Klubi i librit: “Promovimi i librit “Banëm Zot Kal”, nga z. Ilir Bala

Filloi zbatimin në DURRËS nisma social-kulturore me përfshirjen e të rinjve me aftësi të kufizuar. Aktiviteti i parë i zhvilluar ishte Klubi i Librit, gjatë së cilit u mundësua promovimi i librit të parë me poezi nga Z. Ilir Bala, me titull: “BanëM Zot Kal”. Libri sjell për lexuesit përvojat emocionale të autorit, i cili citoin se në këtë libër […]
February 15, 2018

Promovimi i librit “Shqiptarët dhe Shqipëria në Kulturën e Anglosferës”

CoDe Albania, në bashkëpunim me anëtarët e grupit të Forumit Rinor Diversiteti Social – Kulturor”, organizoi me datë 2 shkurt 2018 në ambientet e saj, Klubin e Librit për promovimin e botimit të librit me titull: “Shqiptarët dhe Shqipëria në Kulturën e Anglosferës”, nga studiuesi i shquar shqiptar Prof.Dr. Refik Kadia i cili ishte i ftuar në event.   Në […]
October 18, 2017

Promovim i Librit “Premtime në bregdet” i Fatmira Locit

– Ju keni botuar në gazetën “Intervista” dhe nëpër faqe të ndryshme në internet, po tani si ndiheni që në dorë iu ndodhet pikërisht libri juaj i parë me poezi? – Po, kam botuar në gazetën “Intervista” si dhe tek gazeta “Muzgu”. Por, ky është një emocion tepër i veçantë, kam kaq kohë që e kam ëndërruar diçka të tillë. […]
September 28, 2017

Event për prezantimin e botimit: “Të Rinjtë për Shqipërinë”

Në kuadër të projektit “Rinia Shqiptare në Veprim” CoDe Albania organizoi me date 28 shtator 2017, në ambientet e qendrës së saj, eventin për prezantimin dhe promovimin e botimit:  “Të Rinjtë për Shqipërinë”. Ky botim është realizuar nga CoDe Albania me kontributin e 7 autorëve të fushave të ndryshme: znj. Lindita Komani, z. Nest Zefi, znj. Argita Zalli, znj. Detina […]
November 18, 2016

Promovim i librit “Intimitet ne ferr” të Daniela Gjopalaj

-Sot në ditën e promovimit tuaj, vë re një numër të madh njerëzish që të afrohen dhe të komplimentojnë për librin. Si ju bën të ndiheni e gjithë kjo? -Më emocionon pa masë por njëkohësisht përjetoj një ndjesi të çuditshme, pasi bëhet fjalë për mua dhe për një krijim timin. Nuk jam mësuar të diskutoj me njerëzit aq shume rreth […]
June 18, 2016

PROMOVOHET NOVELA “STINA E DIVORCEVE”E SHKRIMTARIT SKENDER TEMALI

Këto ditë, Enti Poligrafik “Gjergj Fishta” në Lezhë botoi novelën më të re të shkrimtarit Skender Temali me titull “Stina e divorceve”. Ashtu si dhe tek novelat e mëparshme “Ballo në mbrëmjen e maturës”, “Nesër do të them mirëmëngjes” dhe “Studentja e Bolonjës” autori i drejtohet jetës së rinisë në ditët e sotme. Megi dhe Didi, dy vajza të ditëve tona, me […]
April 18, 2016

Promovim i librit “Dram’ e Lypsarit”

Pas romanit “Fate pa udhë”, autori tenton të befasojë sërish. Por tashmë në fushën e poezisë. “Dram’ e Lypsarit” rrugëton nëpër një hartë të gjerë krijimtarie, duke rrokur temat më pikante dhe të dhimbshme të shoqërisë, atdheut dhe jo vetëm. E ndërtuar në trajtë thirrjesh dhe mesazhesh, njëherësh vulos dhe stilin arrogant dhe satirik të autorit, që flet krejt pa […]
WhatsApp chat